söndag 12 augusti 2012

Helgen i Karlstad

Är i Karlstad och hälsar på vänner i helgen. Igår kom vi fram precis när handbollen va slut, vi lyssnade givetvis på den i bilen! Det var grymt spännande! Och galet roligt att vi ska spela final i morgon. Finalen ska vi absolut se på tv om det blir här i Karlstad eller hemma får vi se! Men superbra jobbat av handbollsherrarna! Så kul med final!
Vi fick avnjuta en fantastisk trerätters middag som (förhoppningsvis) den framtida "mästerkocken" och frun i huset hade stått och kämpat med innan vi kom.
Idag var det kajakpaddling som stod på schemat (vårt schema alltså inte os-schemat) och vi köpte med sallad och mackor till lunchmatsäck och paddlade iväg vid 14-tiden. Det var väldigt kul! Svårt och jobbigt men kul! Vi gjorde ett lunchstopp och sen ett badstopp med glass. Det va bra väder för kajakpaddling!
Vi kom hem efter ca fem (!) timmar, trötta och med ömmande kroppar. Åt god middag som värdparet slängde ihop snabbt och smidigt och sen blev det lite sällskapsspel! Nu ligger vi ill sängs klockan är nästan ett. I morgon kommer vi vara ledbrutna. Aj aj aj. Får se om vi kan röra oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar